Chemtrails, of speelt er iets anders - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Chemtrails, of speelt er iets anders

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Ziekte ·
De complottheoristen rondom Chemtrails denken dat vliegtuigen doelbewust  gif strooien om mensen ziek te maken en het klimaat te veranderen. Dat  laatste is vooral in Rusland vroeger gedaan. Door bepaalde stoffen over  wolken heen te strooien kon je ze leeg laten lopen, zodat die wolken  verdwenen en verderop geen regen meer konden geven. Leuk voor de 1980  Olympische Spelen, die indertijd droog konden verlopen, maar toen een  drie jaar geleden de droogte toesloeg in Rusland bleek men niet in staat  het omgekeerde te bewerkstelligen, namelijk regen te creëren daar waar  het te droog was.
Het feit dat mensen en vooral kinderen steeds meer  allergieën en aandoeningen hebben wordt door sommige 'believers'  toegeschreven aan chemtrails.
Ik begrijp dat niet.
Voor dat soort problemen zijn namelijk geen chemtrails nodig.
Ons  voedsel is steeds leger geworden. Smaak is er alleen nog maar omdat er  via genetische manipulatie of chemische toevoeding een smaak aan gegeven  wordt. De houdbaarheid is er vooral omdat er zowel genetisch  gemanipuleerd is alsmede ook chemische stoffen worden toegevoegd die de  houdbaarheid verbeteren. De groei is door manipulatie en kunstmest  verrijkt met chemicaliën. Kortom, fruit en groente groeit snel door  genetische manipulatie, maar ook door kunstmest toevoegingen die los in  sommige gevallen als giftig te boek staan, maar weer wel in kunstmest  verwerkt mogen worden.
We hebben echt geen chemtrails nodig om ziek en zwak te worden!
Dat doen we onszelf zo al aan.
Het  punt is, de wereld kan zichzelf eigenlijk al niet meer gezond voeden.  Zouden we groenten 'netjes' verbouwen, dan halen we op dit moment met de  huidige methodes niet genoeg productie en dan is er dus niet genoeg  voedsel en wat er is, is te duur.
Dus gezond voedsel produceren zou  inhouden dat er in armere landen en armere streken mensen van honger  gaan sterven omdat voedsel te duur zou worden.
De oplossing daartegen  is dus veel, maar slecht voedsel tegen lage prijzen. Iedereen blij,  maar we worden er wel allemaal op de lange termijn ziek van.
Niet zo  snel dat het opvalt, maar generatie na generatie merkt nu een toename  van welvaartziektes, allergieën, fobieën, en geestesziektes.
In  iedere cel van uw lichaam zitten op dit moment al tientallen  verschillende resten van chemisch gif die bijna allemaal onnatuurlijk  van oorsprong zijn. Dat gif hoopt zich met iedere generatie verder op.  Ons lichaam is niet in staat deze gifresten zelf uit de cellen te  krijgen. De wetenschap is er nog niet op gericht daar een oplossing voor  te vinden. Dat probleem van onze vergifiting is niet acuut genoeg. We  kunnen het nu nog makkelijk ontkennen. We 'zien' het echt allemaal wel,  maar we ontkennen het ook allemaal. En dat blijken we heel goed te  kunnen.
Chemtrails? Ik denk persoonlijk dat we reëlere en acutere problemen dichter bij aarde hebben.


Terug naar de inhoud