David tegen Monsanto - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

David tegen Monsanto

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Ziekte ·
Hoe werkt Monsanto, dit moet u zien.
Monsanto is een groot bedrijf dat zaden genetisch zo aan het manipuleren is dat gewoon gif en gewone mest niet meer werkt. Je moet speciaal ook door hen gefabriceerd gif en mest gebruiken om de door hen ontwikkelde planten te kunnen kweken en/of bestrijden.
De kwaliteit van dit veredelde zaad is niet zo goed als het journaal ons wil doen geloven. Op het journaal ziet u Monsanto als er ergens iets is gebeurd en toevallig genetisch materiaal er goed lijkt uit te komen. Het journaal werkt dan graag mee om Monsanto er goed uit te laten zien.
Waarom? Het lijkt nieuwswaarde. Dat de eigenaren van de nieuwszender en de eigenaren van Monsanto bij elkaar in bed liggen kan natuurlijk ook wel helpen, maar ik vrees dat de journalistiek tegenwoordig zo slecht is, dat ze de nieuwswaarde van zo'n bericht wel zien zitten. Daarnaast is het advertentiegeld van Monsanto ook meer dan welkom bij de TV bazen.

Vanuit Canada nu eens een minder leuk bericht voor Monsanto.
Die veredeling van zaden die is al bedenkelijk, maar de werkwijze van Monsanto is wat het ergste van alles is.
Dát is wat de wereld moet weten.
Kijkt u hier hoe IEDERE agrariër van de ene op de andere dag een crimineel kan worden die niet alleen door Monsanto maar ook door de wetshandhavers van de overheid volledig uitgekleed kunnen worden. De overheid is namelijk net zo schuldig als Monsanto. JUIST als u GEEN genetisch aangepast materiaal gebruikt bent u kwetsbaar. Een enkel zaadje op het veld van een boer, gevonden door een onderzoeker, betaald door Monsanto, kan de boer al honderdduizenden dollars of euro's kosten.
Waar verdient Monsanto het meeste aan, aan de zaden, aan het gif, aan de speciale mest, of aan de rechtszaken tegen boeren die GEEN klant van Monsanto zijn.
Hieronder een documentaire over boeren die ruzie met Monsanto kregen.


Terug naar de inhoud