De moestuin wordt verboden - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

De moestuin wordt verboden

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Voeding ·
 
Zo ver is het nog niet, maar zo'n maatregel komt er met rasse  schreden aan. Allereerst wordt binnenkort het zelf kweken van zaaigoed  voor het volgende jaar verboden. U moet, als het aan Europa ligt,  binnenkort zaden bij Monsanto, Bayer of DuPont kopen. Alleen die zaden  zijn namelijk gecertificeerd. Zaden die u zelf in de tuin kweekt zijn  dat niet en dus binnenkort verboden!
Was het maar een geintje...
Helaas  is het bijna letterlijk dodelijke ernst, want met die maatregel worden  we allemaal verplicht de verdelende (GMO) zaden van deze multi-nationals  te gebruiken.
We mogen al niet meer aangeven welke kruiden en  planten goed werken tegen welke kwalen en binnenkort mogen we niet eens  meer eigen zaden vanuit de moestuin trekken.
De volgende stap is  vervolgens heel logisch... U mag straks niet meer uit eigen moestuin  eten als u niet kunt aantonen dat uw zaaigoed gecertificeerd was. U mag  ook zeker geen moestuin voedsel meer verkopen of weggeven... Dat is  immers broodroof voor de supermarkten... Alsof die niet ooit broofroof  voor de boeren waren!
In Amerika is de praktijk al dat bedrijven en particulieren niet meer  zelf kunnen kiezen wat ze eten. Rauwe melkproducten zijn in enkele  counties al volledig verboden en officieel zelfs in heel de Verenigde  Staten in de ban gedaan. De handhaving is simpel. Middels een  schrikbewind worden af en toe enkele voorbeelden gesteld. Die  voorbeelden krijgen te maken met één of meer invallen die heel veel leed  en geld kosten. Op YouTube zijn filmpjes te vinden van Amerikaanse  poltieagenten die met getrokken pistolen winkels en opslagplaatsen  binnenvallen waar ruwe melkproducten verkocht worden. Het wordt  aangepakt alsof het om harddrugs gaat. De hele voorraad wordt in beslag  genomen, zonder recht op vergoeding van de schade. Ze laten het spul  verpieteren in de warme zon en dan krijg je het na drie weken volkomen  bedorven terug. Als je op die manier drie keer je voorraad kwijt bent  geraakt, dan ben je failliet.
Zo stel je voorbeelden en zo kan je met  minimale middelen een bevolking helemaal murw maken en onderwerpen aan  de wil van de multi-nationals.
Dat gaan ze dus ook hier in Europa  doen. Vorig jaar is het al gelukt met de kruiden en huis en tuin  middelen en nu zijn de moestuinen aan de beurt. Alles ter meerdere eer  en glorie, maar vooral winst voor de multi-nationals.
Teken hier een petitie! Bijna 2 miljoen Europeanen gingen u voor! http://www.avaaz.org/en/monsanto_vs_mother_earth_loc/?cbJACeb


Terug naar de inhoud