Eerlijk voedsel en afvallen - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Eerlijk voedsel en afvallen

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Voeding ·
Tags: afvallenvoedseletenvezels
Twee onderwerpen die me aan het hart liggen. Niet omdat ik te zwaar ben en niet goed zou eten. Integendeel. Juist omdat ik goed van gewicht ben en gezond eet.
We zijn verwend geraakt dat we alles qua eten  kunnen kopen. Het is ook allemaal lang houdbaar. Hoewel dat zeker makkelijk is en voordelen biedt, is het vaak ook mogelijk geworden door in feite slechte toevoegingen, of slechte wegnemingen.
  
In voedsel worden bijvoorbeeld de vezels verwijdert, zodat het  vervolgens langer houdbaar is. Echter is het daardoor om twee redenen ook ongezonder geworden.
Vezels zijn immers heel belangrijk voor de goede spijsvertering en vezels geven je hersenen tijdig het signaal dat je genoeg gegeten hebt.
Haal je ze dus weg, dan eet je snel teveel envervolgens kan je lichaam het niet goed verwerken.
Daarbij zitten en in de lang houdbare producten veel toevoegingen die ronduit ongezond zijn.
Het zou goed zijn als we weer wat meer terug zouden grijpen naar zelf maken, zelf verbouwen, zelf samenstellen.
Dat  kost meer moeite en meer tijd. Je krijgt er gezondheid voor terug...  Zeg het maar, wil je meer tijd en je beroerd voelen, of altijd wat te doen hebben en je perfect voelen.
Ik ben er wel uit. Ik ben altijd wat aan het doen... Maar dat komt, door mijn keuzes is er ook altijd wat te doen. Dat kan je een last noemen, maar je kan het ook een prachtige hobby noemen. Ik heb nu eenmaal veel prachtige hobby's.
Kijkt u hier naar mijn afslank/afvallen methode. Ze is gratis en ze werkt extreem goed. www.afslankenonline.com
Ik heb ook wat informatie geschreven over zoals wat andere onderwerpen. U leest ze hier: www.gezondheidstart.nl
Ik schreef recent ook een artikel over zelf pindakaas maken. Dat is ook echt heel makkelijk te doen en veel gezonder dan de pindakaas die u koopt.


Terug naar de inhoud