KWF Kankerbestrijding zwijgt Brian Peskin dood - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

KWF Kankerbestrijding zwijgt Brian Peskin dood

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Ziekte ·
 
We hebben hem niet op de website staan, want ...
Ik kreeg deze reactie op de vraag waarom Brian Peskin niet op de site genoemd werd:
KWF  Kankerbestrijding is van mening dat elke behandeling wetenschappelijk  moet worden getoetst voordat kan worden gesteld dat deze een gunstig  effect op de ziekte kanker heeft.
KWF Kankerbestrijding  financiert wetenschappelijk onderzoek. Op de website vindt u een  overzicht van onderzoekers die met subsidie van KWF Kankerbestrijding  wetenschappelijk onderzoek doen.
  

- Een antwoord van niets. Stellen ze nu dat Brian Peskin slecht  onderzoek gedaan heeft, of stellen ze dat ze alleen maar wetenschappers  noemen en op de site zetten die ze zelf betaald hebben?
Weet KWF dat  er ondertussen in de wereld meer bestaat dan bestralen of wegsnijden? In  Nederland is er bijna geen alternatieve behandeling voorhanden. Heb je  kanker, dan ga je uiteindelijk vrijwel zeker naar de bestraling en ze  bestalen je tot je genezen, of dood bent. Deze week nog in de pers het  bericht dat ze zo lang bestralen bij longkanker dat je geen tijd meer  hebt om afscheid van je familie te nemen... Je gaat bijna letterlijk  tijdens het bestralen dood. Het gaat dus niet meer om genezen. Het gaat  om behandelen omdat er geld voor ontvangen kan worden. De patient, dat  is een melkkoe.
Bestralen is een totaal verkeerde aanpak, maar ja,  als het het enige is wat je kan. Het is wat mij betreft vergelijkbaar  met de bloedzuigers van een paar eeuwen geleden. Doe maar een paar  bloedzuigers en we hopen dat het goedkomt. Bestralen is in feite alles  kapot maken en hopen dat het lichaam nog zo veel kracht heeft dat het de  ergste verwondingen nog kan herstellen. Alsof je met een vlammenwerper  een paar grasspieten uit de tuin wilt verwijderen.
Er is zoveel meer  mogelijk, maar kankerbestrijding in Nederland kijkt alleen naar  symptoombestrijding. Kanker voorkomen is als vloeken in de kerk. Immers,  wie wordt daar dan beter van? Wie kan daar aan verdienen? Ook KWF leeft  en bestaat bij de gratie van kankerpatienten. Als je dus via voorkoming  minder kankerpatienten zou hebben, dan is KWF overbodig... Dat ze dus  vooral kijken naar symptoombestrijding en genezen van wie ziek is, is  voor hun voortbestaan niet zo'n gek idee. Wie heeft daar voordeel van?  Niet zozeer de onbetaalde krachten van KWF, maar wel de artsen en  wetenschappers die lekker in de verkeerde hoek onderzoek kunnen blijven  doen op kosten van iedereen die denkt dat hun geld daadwerkelijk iets  doet om kanker de wereld uit te helpen. Helaas, dat is niet de rol van  KWF. KWF komt pas in beeld als u al kanker heeft en voorkomen is  onwetenschappelijk... (Is iets waar de medische sector en big pharma  niets aan kan verdienen)
Als u kanker heeft, sorry, u bent aan de  mediche (on)wetenschap overgeleverd. Heeft u het nog niet, zorg dan dat u  het ook niet krijgt! Maar ga dan niet naar KWF, want die willen voor u  kanker heeft niets voor u doen. Koop of lees bijvoorbeeld het boek van Brian Peskin  en lees hoe u de kans op kanker enorm kan laten afnemen.
U kan er alleen maar beter van worden, want u gaat gezonder eten en gezonder leven.
Doe dus niet stom en investeer in de eigen gezondheid.


Terug naar de inhoud